05 diciembre 2008

PER UNA VIDA DIFERENT

Fem una crida a totes aquelles famílies vegetarianes o veganes amb fills i/o filles que tinguin clar que volen fer un canvi a la seva vida o que ja hen fet el canvi i voldrien compartir-ho amb més famílies.

Nosaltres som una família vegetariana amb dos fills de 4 i 8 anys i ens agradaria tirar endavant un projecte d’autosuficiència, sostenibilitat i educació lliure.

ON: ens agradaria a Catalunya, però oberts a altres terres que s’ha adeqüin a les necessitats del projecte.

AMB QUI: famílies vegetarianes o veganes que tinguin fills o/i filles i que vulguin realitzar un canvi a les seves vides en consonància amb el projecte..

QUAN: ja, en quant mes famílies ajuntem els cèntims o tinguem el espai per poder engegar el projecte,

RESUM DEL PROJECTE:

1) Agafem un espai envoltat de natura, cadascú viu a la seva casa i te el seu hort i fruites per cobrir les necessitats alimentaries del dia dia.

2) Al espai tenim una horta gran comunitària perquè totes aquelles famílies que vulguin, puguin conrear col·lectivament (fen festa de les tasques mes dures) aquells productes que s’han de tenir per tot l’any (mongetes, cigrons llenties, tomàquets per salsa, patates, olives per e l’oli i més, cereal per el pa i altres, etc.

3) Al espai tenim unes edificacions comunitàries per totes aquelles qüestions que compartim en el fer diari (taller de reparacions de electricitat, fontaneria, fusteria, i totes aquelles que acordem) i on estarien aquelles eines o espais que tothom fem servir. El resultat es un espai de eines i taller o el que sigui, molt mes equipat que el propi i mes econòmic.

4) Tindríem un espai edificat, per fer educació lliure entre totes les famílies.

5) Cada família a casa seva o fora del projecte es muntaria les històries que vulgues per obtenir un benefici econòmic que complementés, si cal, el que la natura ens ofereix. També es poden realitzar activitats econòmiques col·lectives dins del projecte entre les famílies que així ho decideixin.

6) Entre les famílies, ens ajudaríem mútuament per fer-nos la vida més fàcil i divertida.

7) El espai per tirar endavant el projecte, el compraríem entre les famílies que disposem dels diners, sense endeutar-nos amb préstecs.

Seria bo que les famílies no tinguin lligams econòmics (deutes).

El resta i mes s’ha de parlar.

En definitiva: famílies que estimem la natura i la respectem , reduïm el lastra de las necessitats creades, però innecessàries, al mínim, vivim majoritàriament amb al que la natura ens ofereix (respectant la vida animal) . Autogestionem la salut, autogestionem la educació , autogestionem la alimentació, autogestionem tot el que puguem i cadascú en el seu espai, ajudant-nos entre nosaltres i compartint, si es vol, activitats, terres etc.

T’agrada la idea?

Per entrar en contacte amb nosaltres: solvenus5@hotmail.com....... O be al telèfon:935729182 (Xènia /Atzar)

Una abraçada a tothom.

No hay comentarios: