26 febrero 2007

Taverna Setabense

Localitat: Xàtiva (Valencia)
Direcció: Carrer Sant Francesc, 38
Teléfono: 962.281.585


Recentment inaugurat, la Taverna Setabense entra a formar part dels moderns restaurants que s'han obert últimament a la ciutat de Xàtiva.

Situat al carrer Sant Francesc i ocupant un local dintre una casa antiga, la primera imatge que trobem destaca per la seua modernor i originalitat. No pedre el detall dels serveis i la làmpara que està a la mateixa porta, al centre de la sala.

Com es pot vore a la crítica que fan a la verema.com, falten plats de cullera a la seua carta. Tot i això, vam tindre la sort que tenien fet un plat d'arròs melòs amb pato i setes, boníssim. Els entrants van ser tres: ibèrics, faves amb pernil i ensalada amb rúcula, formatge fresc, anous... Tot molt bo. Per a rebaixar el sòlid res millor que un vi de Conca (el tenen parat a la taula) i després un de Les Alcusses. Postres variades que les fan totes bones i un cafenet. Si voleu misteleta tenen de Xaló, que és la millor del món pels premis que ha rebut.

Molt bon tracte, bon sabor, bon ambient i bon preu, menys de 30 euros per cap.

Opinió personal:
No havíem anat mai ni havíem escoltat crítiques. Buscàvem un lloc més sencill però el preu i la qualitat estan ben relacionats. El local, tant modern, és el primer que destaca i sorpren. Després el tracte, tan cordial, et fa trobar-te molt a gust.
Si voleu dinar o sopar a l'aire lliure, el corral està acondicionat per a fer-ho.
Personalment m'ha paregut molt bon lloc per a dinar. Vos el recomane.

No hay comentarios: